Deelnemergegevens

Persoonlijke gegevens van de deelnemer.
 Doelgroep

Selecteer tot welke doelgroep u behoort.Tot welke categorie behoort uw organisatie?Producten

Kies onderstaand voor deelname op beide dagen van de conferentie (passe-partout, korting) of voor deelname op een van de twee dagen*. Optioneel kunt u een hotelovernachting aan uw inschrijving toevoegen. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.
Druk op + om uw gekozen optie(s) toe te voegen aan uw registratie. 

* Als profitorganisatie is het alleen mogelijk om een passe-partout voor 2 dagen af te nemen.

Hotel Papendal vol, deze optie zal niet meer getoond worden. U kunt nog wel kiezen voor een overnachting in hotel Bilderberg, er worden pendelbussen ingezet tussen Papendal en het hotel v.v.

Uw huidige sessie verloopt na 60 minuten


Workshops

Kies onderstaand de workshops waaraan u wilt deelnemen op de gekozen dag(en).maandag 12 maart


dinsdag 13 maartFactuurgegevens


Vul hieronder de juiste factuurgegevens in.

U kunt voor uw eigen financiële afdeling / administratie een inkoop- of ordernummer opgeven (of n.v.t. indien niet van toepassing). Het nummer / n.v.t. wordt afgedrukt op de factuur.

 Geeft u toestemming om automatisch uitgenodigd te worden voor de VNG Belastingconferentie 2019?Wilt u ook mailings ontvangen over toekomstige bijeenkomsten van de VNG?InteressegebiedenAndere zaken waar wij rekening mee moeten houden?Algemene voorwaarden


Als u zich, via VNG Congressen, registreert voor een bijeenkomst of congres van de VNG zijn de algemene voorwaarden (algemene voorwaarden VNG Congressen / Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) van toepassing.
 

Annuleringsvoorwaarden
Tot en met 16 februari kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Indien annulering na 16 februari wordt doorgegeven, bent u de deelnamekosten van uw registratie verschuldigd. Bij verhindering kan er altijd een vervanger