De registratie is gesloten


DoelgroepDeelnemergegevens

Persoonlijke gegevens
 Congresapp

Voor het congres wordt er een app ontwikkeld, waarin u onder andere het programma, de sprekers, de sessies, de deelnemers en praktische informatie kunt vinden. Uw basisgegevens (naam, functie, organisatie) worden in de app getoond, daarnaast gebruiken wij uw email adres om een account aan te maken.

Wilt u worden opgenomen in de app?Pendelbus

Wilt u gebruik maken van een pendelbus tussen station Maarssen en DeFabrique?Andere zaken waar wij rekening mee moeten houden?Wilt u ook mailings ontvangen over toekomstige bijeenkomsten van de VNG?Registratie en algemene voorwaarden*

Dit congres wordt georganiseerd door de VNG in samenwerking met VNG Realisatie. Uw inschrijving wordt geregistreerd bij VNG Congressen en is daarmee toegankelijk voor de VNG en haar dochterondernemingen. Voor iedere deelnemer zijn de algemene voorwaarden VNG Congressen / Congres- en Studiecentrum VNG B.V. van toepassing.


Als u zich registreert voor een bijeenkomst of congres van VNG Congressen zijn de algemene voorwaarden (algemene voorwaarden VNG Congressen / Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) van toepassing.