Deelnemergegevens

Persoonlijke gegevens van de deelnemer.
 DoelgroepDeelname

Deelname is gratis. Klik op de + om uw deelname aan het symposium toe te voegen. 

Uw huidige sessie verloopt na 60 minuten


Ronde 1: Wilt u een workshop of een mini hoorcollege volgen?

Maak hieronder uw keuzeRonde 2: Wilt u een workshop of een mini hoorcollege volgen?

Maak hieronder uw keuzeGeef hieronder uw twee voorkeuren op

Bestuurders hebben in ronde 1 alleen de keuze voor workshop 14

Let op: u geeft voor twee rondes een voorkeur aan maar de capaciteit per voorkeur is beperkt. Mocht uw voorkeur vol zitten dan vragen wij u een andere voorkeur door te geven. Uw voorkeuren zijn niet definitief.

De organisatie zal u indelen en u ontvangt daarover meer informatie in de deelnemersbevestiging (ongeveer een week voorafgaand).

 donderdag 14 juniFactuurgegevens

Graag hieronder de factuurgegevens invullen.

Deelname is gratis. Tot 12 juni kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren en bij niet doorgeven van verhindering wordt € 95,00 excl. btw in rekening gebracht. 

Indien uw organisatie een inkoop- of ordernummer vereist voor het verwerken van de factuur, dan vult u dat hieronder in bij "Inkoopnummer". Is dit niet het geval, kunt u niet van toepassing (n.v.t.) invullen.

 Maakt u gebruik van de lunch?Wilt u ook mailings ontvangen over toekomstige bijeenkomsten van de VNG?InteressegebiedenAndere zaken waar wij rekening mee moeten houden?Algemene voorwaarden


Als u zich, via VNG Congressen, registreert voor een bijeenkomst of congres van de VNG zijn de algemene voorwaarden (algemene voorwaarden VNG Congressen / Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) van toepassing.