Persoonlijke gegevens

Graag uw persoonlijke gegevens invullenProducten

Druk op het +-teken om uw gekozen product(en) toe te voegen aan de inschrijving. 
Optioneel kunt u een hotelovernachting en/of diner aan uw inschrijving toevoegen . Onderstaande prijzen zijn inclusief 21% btw.

Uw huidige sessie verloopt na 60 minuten


5 nov. | Ronde 1: Neemt u deel aan een standaard deelsessie (2,5 uur) of aan een workshopcarrousel (2x 1 uur)?5 nov. | Ronde 2: Neemt u deel aan een standaard deelsessie (2,5 uur) of aan een workshopcarrousel (2x 1 uur)?6 nov. | Ronde 1: Neemt u deel aan een standaard deelsessie (2,5 uur) of aan een workshopcarrousel (2x 1 uur)?66 nov. | Ronde 2: Neemt u deel aan een standaard deelsessie (2,5 uur) of aan een workshopcarrousel (2x 1 uur)?Programma

Kies onderstaand de workshops waaraan u wilt deelnemen op de gekozen dag(en).maandag 5 november


dinsdag 6 novemberMenukeuze voor het diner op maandag 5 november

Het diner bestaat uit een 3-gangen diner waarbij u de keuze heeft uit een vegetarisch voor- en hoofdgerecht óf een voor- en hoofdgerecht met vlees.
Geef hieronder uw keuze door.Factuurgegevens

Graag hieronder de factuurgegevens invullen.
Indien uw organisatie een inkoop- of ordernummer vereist voor het verwerken van de factuur, dan vult u dat hieronder in bij "Inkoopnummer". Is dit niet het geval, kunt u niet van toepassing (n.v.t.) invullen.Wij verstrekken deelnemerslijsten tijdens de VNG Juridische 2-daagse met vermelding van voor- en achternaam en organisatie.Geeft u toestemming om automatisch uitgenodigd te worden voor de VNG Juridische 2-daagse in 2019?Wilt u ook mailings ontvangen over toekomstige bijeenkomsten van de VNG?Interessegebieden:Andere zaken waar wij rekening mee moeten houden?Algemene voorwaarden

Boekingsvoorwaarden VNG Congressen / Congres- en Studiecentrum VNG B.V.

Annuleren of wijzigen
Tot en met 12 oktober kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Indien annulering na 12 oktober wordt doorgegeven, bent u de deelnamekosten van uw inschrijving verschuldigd.