Deelnemergegevens

Persoonlijke gegevens van de deelnemer.
 Doelgroep

Selecteer tot welke doelgroep u behoort.Tot welke categorie behoort uw organisatie?Deelname

Kies onderstaand voor deelname op beide dagen van de conferentie (passe-partout, korting) of voor deelname op één van de twee dagen *). Optioneel kunt u een hotelovernachting aan uw inschrijving toevoegen.  Druk op + teken, achter het bedrag, om uw gekozen optie(s) toe te voegen aan de inschrijving.
* )Als profitorganisatie is het alleen mogelijk om een passe-partout voor 2 dagen af te nemen.
 

Uw huidige sessie verloopt na 60 minuten


Factuurgegevens


Vul hieronder de juiste factuurgegevens in.

Indien uw organisatie een inkoop- of ordernummer vereist voor het verwerken van de factuur, dan bent u verplicht dat hieronder in te vullen bij het kopje "Inkoop- of ordernummer". Anders kan het voorkomen dat uw aanmelding niet gehonoreerd wordt.

Is dit niet het geval, kunt u niet van toepassing (n.v.t.) invullen.
 Programma

Kies onderstaand de workshops waaraan u wilt deelnemen op de gekozen dag(en).dinsdag 19 maart


woensdag 20 maartAndere zaken waar wij rekening mee moeten houden?Geeft u toestemming om automatisch uitgenodigd te worden voor de VNG Belastingconferentie 2020?Wilt u ook mailings ontvangen over toekomstige bijeenkomsten van de VNG?Beroepscategorie en interessegebieden:Algemene voorwaarden

 

Als u zich, via VNG Congressen, registreert voor een bijeenkomst of congres van de VNG zijn de algemene boekingsvoorwaarden (algemene boekingsvoorwaarden VNG Congressen / Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) en Privacyverklaring (Privacyverklaring Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) van toepassing. 

 

Annuleringsvoorwaarden
Tot en met 4 maart kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Indien annulering na 4 maart wordt doorgegeven, bent u de deelnamekosten van uw registratie verschuldigd. Bij verhindering kan er altijd een vervanger in uw plaats komen.