Deelnemergegevens

Persoonlijke gegevens van de deelnemer.
  Kies hieronder uw workshops (één keuze per ronde):donderdag 23 meiWilt u ook mailings ontvangen over toekomstige bijeenkomsten van de VNG?Beroepscategorie en interessegebiedenAlgemene voorwaarden


Als u zich, via VNG Congressen, registreert voor een bijeenkomst of congres van de VNG zijn de algemene boekingsvoorwaarden (algemene boekingsvoorwaarden VNG Congressen / Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) en Privacyverklaring (privacyverklaring Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) van toepassing. 

 

No-show regeling deelnemers
Het voorjaarscongres is gratis toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Indien u zich echter inschrijft en zonder bericht van verhindering niet aanwezig bent, vragen wij een tegemoetkoming voor reeds gemaakte kosten à € 75,-. De vereniging kiest voor dit beleid uit kostenoverwegingen en om te voorkomen dat we vooraf deelnemers moeten teleurstellen, terwijl er achteraf toch plaats in de zaal blijkt te zijn. Indien u verhinderd bent kunt u dit per e-mail aangeven via vngcongressen@vng.nl óf u kunt uw plaats laten innemen door een vervanger, in die gevallen brengen wij geen no-show kosten in rekening.Andere zaken waar wij rekening mee moeten houden?