De registratie is gesloten


 

Registreer nu je bus!

Een bus kan aangemeld worden voor één van beide dagen:

  • vrijdag 30 augustus is het inhoudelijke programma van 12.00 tot 17.30 uur. ’s Avonds krijgt het festival naast de inhoudelijke ook een meer muzikale en theatrale invulling. Je kunt op het terrein avondeten en ook het avondprogramma (tot 00.00 uur) bijwonen.
  • zaterdag 31 augustus begint het programma om 10.00 uur en eindigt het inhoudelijke programma om 17.30 uur. Dan is er tot 20.00 uur muziek en gelegenheid voor een feestelijke avondmaaltijd op het terrein.

Voor meer informatie over het programma ga je naar: www.democratiefestival.nu.
Logistieke organisatie: indien wij je registratie ontvangen, nemen wij spoedig contact op over de vervolgprocedure.    vrijdag 30 augustus


zaterdag 31 augustus Contactgegevens contactpersoon bussen:

Kun je alvast doorgeven wie onze contactpersoon is voor de bus naar het Democratiefestival (zowel voor logistiek als inschrijving deelnemers)?Algemene voorwaarden


Als je jezelf, via VNG Congressen, registreert voor een bijeenkomst of congres van de VNG zijn de algemene boekingsvoorwaarden (algemene boekingsvoorwaarden VNG Congressen / Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) en Privacyverklaring (privacyverklaring Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) van toepassing.