Deelnemergegevens

Persoonlijke gegevens van de deelnemer.
 Doelgroep

Selecteer tot welke doelgroep u behoort:Producten

Druk op het +-teken achter het bedrag om uw gekozen product toe te voegen aan uw registratie.

Onderstaande prijzen zijn inclusief 21% btw.

Uw huidige sessie verloopt na 60 minuten


Factuurgegevens


Vul hieronder de juiste factuurgegevens in.

Indien uw organisatie een inkoop- of ordernummer vereist voor het verwerken van de factuur, dan bent u verplicht dat hieronder in te vullen bij het kopje "Inkoop- of ordernummer". Anders kan het voorkomen dat uw aanmelding niet gehonoreerd wordt.

Is dit niet het geval, kunt u niet van toepassing (n.v.t.) invullen.
  

Maak hier een keuze uit de sessies.donderdag 3 oktoberGeeft u toestemming om automatisch uitgenodigd te worden voor het volgende Handhaving en Naleving congres?Wilt u ook mailings ontvangen over toekomstige bijeenkomsten van de VNG?Beroepscategorie en interessegebiedenMaakt u gebruik van de pendelbus tussen CS Apeldoorn en Theater Orpheus?Andere zaken waar wij rekening mee moeten houden?Algemene voorwaarden


Als u zich, via VNG Congressen, registreert voor een bijeenkomst of congres van de VNG zijn de algemene boekingsvoorwaarden (algemene boekingsvoorwaarden VNG Congressen / Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) en Privacyverklaring (privacyverklaring Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) van toepassing.

 

Annuleringsvoorwaarden
Tot en met 17 septemer kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Indien annulering na 17 september wordt doorgegeven, bent u de deelnamekosten van uw registratie verschuldigd. Bij verhindering kan er altijd een vervanger in uw plaats komen.