Deelnemersgegevens

U kunt zich alleen nog registreren voor de wachtlijst.Postadres

Ongeveer een week voor aanvang van de De Dag van de Stad ontvangt u de laatste praktische informatie per post (inclusief uw badge), het postadres is daarom van belang.

Let op! In verband met de herfstvakantie is het raadzaam uw badge op uw thuisadres te ontvangen.Inschrijven onderdelen

Inschrijven voor de inhoudelijke sessies van de Dag van de Stad is niet nodig, je beslist op de dag zelf waar je aansluit. Wil je echter mee op één van de excursies tijdens de Nacht van de Stad of mee met één van de Stadssafari’s? Of wil je meedoen aan het Ontwerpatelier? Inschrijven voor die onderdelen is noodzakelijk. Indien u zich voor een van deze mogelijkheden wilt inschrijven, kunt u dat hieronder aangeven. Anders kunt u deze vraag overslaan.

Dit evenement is vol, maar er is een wachtlijst geactiveerd. Wanneer er een plaats beschikaar komt, ontvang je een email.


Contact met organiserende partij

De organiserende partij van het Ontwerpatelier dat u gekozen heeft, verzoekt u mogelijk vooraf om enige informatie om betreffende sessie nog beter inhoudelijk voor te kunnen bereiden.
Heeft u er bezwaar tegen als uw mailadres, alleen voor dit doeleinde, verstrekt wordt aan de organisator van het Ontwerpatelier?
Alleen van toepassing indien u deelneemt aan het Ontwerpatelier.Aanvullende vragen Kunt u, in verband met de inzet van pendelvervoer, aangeven op welk station u aankomt in Den Haag:Wilt u ook mailings ontvangen over toekomstige bijeenkomsten?Beroepscategorie en interessegebiedenAndere zaken waar wij rekening mee moeten houden?Algemene voorwaarden


Als u zich, via VNG Congressen, registreert voor een bijeenkomst of congres van de VNG zijn de algemene boekingsvoorwaarden (algemene boekingsvoorwaarden VNG Congressen / Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) en Privacyverklaring (privacyverklaring Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) van toepassing.