DeelnemergegevensDoelgroep

Selecteer tot welke doelgroep u behoort.Ticket

Druk op het +-teken om uw gekozen ticket toe te voegen aan uw registratie

Onderstaande prijs is inclusief 21% btw.

Uw huidige sessie verloopt na 60 minuten


Factuurgegevens


Vul hieronder de juiste factuurgegevens in.

Indien uw organisatie een inkoop- of ordernummer vereist voor het verwerken van de factuur, dan bent u verplicht dat hieronder in te vullen bij het kopje "Inkoop- of ordernummer". Anders kan het voorkomen dat uw aanmelding niet gehonoreerd wordt.

Is dit niet het geval, kunt u niet van toepassing (n.v.t.) invullen.
 MfN-punten

Wilt u in aanmerking komen voor MfN-punten?

Zorg dat u zich zowel in- als uit laat scannen op 21 november.
Zonder inkomsttijd en vertrektijd krijgt u geen certificaat.

De Orde van Advocaten en de Mediatorsfederatie Nederland kennen voor het programma van LabourLawLands punten toe. Voor de gehele dag zijn maximaal 7 opleidingspunten te behalen. Voor het verkrijgen van deze punten dient u zich te laten scannen met uw persoonlijke QR-code, zowel bij binnenkomst als bij het verlaten van het festival. Zonder deze twee scanmomenten krijgt u geen punten. Afhankelijk van de tijd die u op het festival heeft doorgebracht krijgt u opleidingspunten toegekend. De QR-code krijgt u een week voor aanvang van het congres opgestuurd. 

Wilt u hier uw mediatorcode invullen t.b.v. de MfN-punten?PO-punten

Wilt u in aanmerking komen voor PO-punten?

Zorg dat u zich zowel in- als uit laat scannen op 21 november.
Zonder inkomsttijd en vertrektijd krijgt u geen certificaat.Komt u naar het avondprogramma?Andere zaken waar wij rekening mee moeten houden?Wilt u ook mailings ontvangen over toekomstige bijeenkomsten van de VNG?Beroepscategorie en interessegebiedenAlgemene voorwaarden


Als u zich, via VNG Congressen, registreert voor een bijeenkomst of congres van de VNG zijn de algemene boekingsvoorwaarden (algemene boekingsvoorwaarden VNG Congressen / Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) en Privacyverklaring (privacyverklaring Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) van toepassing.