Deelnemergegevens

U kunt zich alleen inschrijven voor de wachtlijst.Doelgroep

Selecteer tot welke doelgroep u behoort.Ticket

Druk op het +-teken om uw gekozen ticket toe te voegen aan uw registratie

Onderstaande prijs is inclusief 21% btw.

Dit evenement is vol, maar er is een wachtlijst geactiveerd. Wanneer er een plaats beschikaar komt, ontvang je een email.


Factuurgegevens


Vul hieronder de juiste factuurgegevens in.

Indien uw organisatie een inkoop- of ordernummer vereist voor het verwerken van de factuur, dan bent u verplicht dat hieronder in te vullen bij het kopje "Inkoop- of ordernummer". Anders kan het voorkomen dat uw aanmelding niet gehonoreerd wordt.

Is dit niet het geval, kunt u niet van toepassing (n.v.t.) invullen.
 MfN-punten

Wilt u in aanmerking komen voor MfN-punten?

Zorg dat u zich zowel in- als uit laat scannen op 21 november.
Zonder inkomsttijd en vertrektijd krijgt u geen certificaat.

De Orde van Advocaten en de Mediatorsfederatie Nederland kennen voor het programma van LabourLawLands punten toe. Voor de gehele dag zijn maximaal 7 opleidingspunten te behalen. Voor het verkrijgen van deze punten dient u zich te laten scannen met uw persoonlijke QR-code, zowel bij binnenkomst als bij het verlaten van het festival. Zonder deze twee scanmomenten krijgt u geen punten. Afhankelijk van de tijd die u op het festival heeft doorgebracht krijgt u opleidingspunten toegekend. De QR-code krijgt u een week voor aanvang van het congres opgestuurd. 

Wilt u hier uw mediatorcode invullen t.b.v. de MfN-punten?PO-punten

Wilt u in aanmerking komen voor PO-punten?

Zorg dat u zich zowel in- als uit laat scannen op 21 november.
Zonder inkomsttijd en vertrektijd krijgt u geen certificaat.Komt u naar het avondprogramma?Andere zaken waar wij rekening mee moeten houden?Wilt u ook mailings ontvangen over toekomstige bijeenkomsten van de VNG?Beroepscategorie en interessegebiedenAlgemene voorwaarden


Als u zich, via VNG Congressen, registreert voor een bijeenkomst of congres van de VNG zijn de algemene boekingsvoorwaarden (algemene boekingsvoorwaarden VNG Congressen / Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) en Privacyverklaring (privacyverklaring Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) van toepassing.