De registratie is gesloten


Deelnemergegevens

Persoonlijke gegevens van de deelnemer.Doelgroep

Selecteer tot welke doelgroep u behoort.Tot welke categorie behoort uw organisatie?Deelname

Kies onderstaand voor deelname op beide dagen van de conferentie (passe-partout, korting) of voor deelname op één van de twee dagen *). Optioneel kunt u een hotelovernachting aan uw inschrijving toevoegen.  Druk op + teken, achter het bedrag, om uw gekozen optie(s) toe te voegen aan de inschrijving.
* )Als profitorganisatie is het alleen mogelijk om een passe-partout voor 2 dagen af te nemen.

Kortingsactie
Alleen van toepassing bij non-profit organisaties

Elke 3e deelnemer van dezelfde organisatie, neemt gratis deel aan de VNG Belastingconferentie (exclusief evt. overnachting). Deze korting is niet direct zichtbaar op het inschrijfformulier, maar wordt achteraf toegepast. Facturering vindt plaats na afloop van het congres. Indien een korting van toepassing is, wordt deze op desbetreffende factuur vermeld. 
Indien deelnemers van dezelfde organisatie verschillende deelnamekeuzes selecteren, wordt de korting toegepast op de goedkoopste deelname.

Uw huidige sessie verloopt na 60 minuten


Vink en selecteer hier uw sessiesdinsdag 17 maart


woensdag 18 maartFactuurgegevens


Vul hieronder de juiste factuurgegevens in.

Indien uw organisatie een inkoop- of ordernummer vereist voor het verwerken van de factuur, dan bent u verplicht dat hieronder in te vullen bij het kopje "Inkoop- of ordernummer". Anders kan het voorkomen dat uw aanmelding niet gehonoreerd wordt.

Is dit niet het geval, kunt u niet van toepassing (n.v.t.) invullen.
 Wilt u ook mailings ontvangen over toekomstige bijeenkomsten van de VNG?Beroepscategorie en interessegebiedenAndere zaken waar wij rekening mee moeten houden?Algemene voorwaarden


Als u zich, via VNG Congressen, registreert voor een bijeenkomst of congres van de VNG zijn de algemene boekingsvoorwaarden (algemene boekingsvoorwaarden VNG Congressen / Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) en Privacyverklaring (privacyverklaring Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) van toepassing.