Het Congres Aardgasvrije Wijken is VOL!

Je kan je aanmelden via het onderstaande registratieformulier.
Als jouw registratie in goede orde ontvangen is, ontvang je een bevestiging van jouw registratie per e-mail. Heb je geen bevestiging ontvangen of nog vragen over je registratie, stuur dan een mail naar: vngcongressen@vng.nlInschrijven: Parallel-, en deelsessies

Je kunt een keuze maken voor het bijwonen van parallel-, en deelsessies op 23 januari 2020. 

De interesse in het Congres Aardgasvrije Wijken en deelname aan de parallel-, en deelsessies is groot. Je kunt nog maar voor enkele sessies inschrijven. Mogelijk komen er op 23 januari nog plaatsen bij sessies vrij.

LET OP! Als je inschrijft voor een parallelsessie om 13.45 uur, dan kan je jezelf niet inschrijven voor een deelsessie om 14.15 uur.
En als je inschrijft voor een parallelsessie om 15.15 uur, dan kan je jezelf niet inschrijven voor een deelsessie om 15.30 uur.

In totaal kan je je voor 3 deel- en/of parallelsessies inschrijven.

Voor de sessies hanteren wij een maximum aantal deelnemers, dus weer er snel bij!

 

Dit evenement is vol, maar er is een wachtlijst geactiveerd. Wanneer er een plaats beschikaar komt, ontvang je een email.


Naar welk(e) thema(’s) gaat je interesse uit?

Meerdere antwoorden mogelijk.Deel hier alvast jouw vragen of ervaringen

Het Congres Aardgasvrije Wijken is gericht op het delen van kennis en ervaringen binnen een snel groeiend netwerk. Vertel ons alvast waar je naar op zoek bent of wat je wilt delen, dan kunnen we daar rekening mee houden in de voorbereidingen.Neem je deel mee aan de lunch en/of borrel?

(Het is niet nodig om vegetarisch in te vullen, hier wordt voldoende rekening mee gehouden)Wil je op de hoogte gehouden worden over het Programma Aardgasvrije Wijken?Beroepscategorie en interessegebiedenAndere zaken waar wij rekening mee moeten houden?Privacy

We gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. In onze privacyverklaring lees je welke persoonsgegevens we verzamelen, voor welke doelen we dit doen en welke rechten je hebt met betrekking tot het vastleggen van deze gegevens. Daarnaast lees je welke maatregelen we hebben genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen.Algemene voorwaarden


Als je je, via VNG Congressen, registreert voor een bijeenkomst of congres van de VNG zijn de algemene boekingsvoorwaarden (algemene boekingsvoorwaarden VNG Congressen / Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) en Privacyverklaring (privacyverklaring Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) van toepassing.