Deelnemergegevens

Persoonlijke gegevens van de deelnemer.
 Aan welke bijeenkomst wilt u deelnemen?

Nadat u een datum heeft gekozen, klikt u achter het bedrag op het +-teken om uw gekozen product toe te voegen aan uw registratie en om uw registratie verder af te ronden.

Onderstaande prijzen zijn inclusief 21% btw.Keuzes

Druk op het +-teken om uw keuze(s) toe te voegen aan uw registratie

Onderstaande prijzen zijn inclusief 21% btw.

Voor diegenen die graag willen deelnemen maar hier niet de financiële middelen voor hebben, meldt u zich, indien van toepassing, bij uw universiteit of opleidingsinstituut, anders kunt u contact opnemen met Djuna Buizer via d.buizer@movisie.nl  

Uw huidige sessie verloopt na 60 minuten


Maak hieronder uw keuze voor 3 sessies (1 keuze per ronde)dinsdag 10 maart


dinsdag 24 maartFactuurgegevens


Vul hieronder de juiste factuurgegevens in.

Indien uw organisatie een inkoop- of ordernummer vereist voor het verwerken van de factuur, dan bent u verplicht dat hieronder in te vullen bij het kopje "Inkoop- of ordernummer". Anders kan het voorkomen dat uw aanmelding niet gehonoreerd wordt.

Is dit niet het geval, kunt u niet van toepassing (n.v.t.) invullen.
 Wilt u ook mailings ontvangen over toekomstige bijeenkomsten van de VNG?Beroepscategorie en interessegebiedenAndere zaken waar wij rekening mee moeten houden?

Als u een NGT, NmG of schrijftolk nodig heeft tijdens de deelsessies kunt u dit aangeven in het vak ‘mobiliteitsbeperkingen’.Algemene voorwaarden


Als u zich, via VNG Congressen, registreert voor een bijeenkomst of congres van de VNG zijn de algemene boekingsvoorwaarden (algemene boekingsvoorwaarden VNG Congressen / Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) en Privacyverklaring (privacyverklaring Congres- en Studiecentrum VNG B.V.) van toepassing.