MVI Congres 2017: Samen werkt!

 

Kom op 14 december 2017 naar de tweede editie van het jaarcongres over Maatschappelijk Verantwoord Inkopen: ‘Samen werkt!'

  • Neem deel aan workshops die je verder helpen als opdrachtgever
  • Ontmoet collega’s met ambities voor duurzaam opdrachtgeverschap
  • Verruim je blik door inspirerende sprekers
  • Leer welke nieuwe organisaties zich verbinden aan het Manifest MVI
  • Ontdek wie de winnaar is van de eerste editie van de KoopWijsPrijs!

Aanmelden
De inschrijving al is geopend. Verzeker jezelf alvast van een plaats door in te schrijven. Aan de deelsessies wordt nog hard gewerkt. Heb je ideeën of behoeften? Stuur die vooral mee in het opmerkingenveld van het registratieformulier.


Aanmelden

Voor wie is het programma bedoeld? 
Maatschappelijk verantwoord inkopen of opdrachtgeverschap is een onderwerp voor alle overheidsprofessionals: beleidsadviseurs, budgethouders, bestuurders en inkopers. Hoe eerder duurzame of maatschappelijke doelen meegenomen worden in een project, hoe succesvoller de uiteindelijke inkoop. Het MVI-congres biedt inspiratie en verdieping voor alle overheidsprofessionals die zich bezig houden met maatschappelijke en duurzame initiatieven. 

Wat ga je doen?
Het congres is bedoeld voor ontmoeten, leren van elkaar, kennis halen en geïnspireerd worden. Er zijn partijen die aansluiten bij het Manifest MVI en de koopwijsprijs wordt uitgereikt. Daarnaast kan je rekenen op inspirerende presentaties, meer dan 20 deelsessies van collega's uit het vak en daarbuiten, zowel inkoop, beleid als bestuur, ontmoeting met het bedrijfsleven en veel interactie met vakgenoten en niet-vakgenoten. 

Programma
Bekijk het tabblad 'programma' voor een overzicht van de dag. Binnenkort tref je op het tabblad 'sessies' meer informatie.

We kijken uit naar jouw komst en ontmoeten je graag in DeFabrique op 14 december 2017.
Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Dit congres wordt georganiseerd in opdracht van de ministeries van Infrastructuur en Milieu, Economische Zaken, Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Buitenlandse Zaken, en Binnenlandse Zaken, in samenwerking met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, PIANOo en met medewerking van MVO Nederland, VNO-NCW, MKB Nederland, Natuur & Milieu, Social Enterprise, de NEVI en De Groene Zaak.