Datum en locatie
De bijeenkomst Gemeenten in het Interbestuurlijk Programma vindt plaats op 5 april 2018 in 1931 Congrescentrum in 's-Hertogenbosch. Het programma duurt van 09.30 uur tot 17.00 uur met aansluitend een borrel.

Doelgroep
De bijeenkomst Gemeenten in het Interbestuurlijk Programma op 5 april is bedoeld voor gemeente ambtenaren die de opgaven goed kennen, het belang van verbeterde interbestuurlijke samenwerking zien en in zien dat verbinding tussen de opgaven kansen biedt.

Organisatie
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. De logistieke organisatie is in handen van VNG Congressen.

Kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.

Bevestiging
Na afronding van uw inschrijving ontvangt u per mail een bevestiging van uw inschrijving. Enkele dagen voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u een definitieve bevestiging met praktische informatie. Mocht het zo zijn dat het maximum aantal inschrijvingen overtekend wordt, dan bepalen we eerst dat iedere gemeente met minimaal 1 vertegenwoordiger kan deelnemen. Daarnaast kijken we per opgave naar een goede verdeling van verschillende gemeenten.

Deelname annuleren of wijzigen
U kunt uw inschrijving nog annuleren door op de link te klikken in uw e-mailbevestiging en uw registratie aan te passen. Mocht dit niet lukken, dan kunt u dit ook per mail doorgeven.

Bescherming persoonsgegevens
Registratie in verband met de Wet bescherming persoonsgegevens is aangemeld bij het CBP op 24 juli 2002, meldingsnummer m-1026707.

Contact
Heeft u vragen over of problemen met de inschrijving, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met vngcongressen@vng.nl.
Telefoon: 070 - 373 84 58.