Slotcongres Schakelteam personen met verward gedrag

Na twee jaar ‘schakelen’ eindigt op 1 oktober onze opdracht. Op 27 september organiseren wij ons slotcongres. Een bijeenkomst met ervaringsdeskundigen, cliënt- en familieorganisaties, bestuurders, professionals en beleidsmakers, die samen werken aan een goed werkende aanpak voor mensen met verward gedrag. Op lokaal, regionaal en landelijk niveau is er veel gebeurd en zijn er mooie stappen gemaakt. We staan stil bij de successen en wat er nog nodig is. 

Vanwege uw betrokkenheid bij het onderwerp nodig ik u hier graag persoonlijk voor uit. 

Datum en tijd: Donderdag 27 september van 12.30 tot 16.30 uur
Locatie: Rijtuigenloods in Amersfoort


Programma 
In het programma staan, zoals u van ons gewend bent, de mensen om wie het gaat en hun (directe) naasten centraal. We gaan met interessante gasten en u in gesprek over ‘de Inclusieve & Veilige wijk’ en wat er allemaal is gebeurd de afgelopen tijd. Onze opdrachtgevers - Paul Blokhuis (staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport), Ferd Grapperhaus (minister van Justitie en Veiligheid) en Jantine Kriens (voorzitter directieraad VNG) zijn ook aanwezig voor een gesprek over de toekomst: wat is er nog nodig en hoe willen ze dat na het Schakelteam vormgeven? 

Daarnaast is er uiteraard ruimte om met elkaar in gesprek te gaan, inspiratie op te doen en informatie op te halen over ontwikkelde tools en handreikingen. 

Informatie en aanmelden
Meld u direct aan via het aanmeldformulier. In de week voorafgaand aan het congres ontvangt u uw definitieve bevestiging.


Heel graag tot 27 september!

Met vriendelijke groet, 

O
nno Hoes
Voorzitter Schakelteam personen met verward gedrag