Datum en locatie
De bijeenkomst Diversiteit door migratie vindt plaats op 10 december 2018 in NBC Nieuwegein.
Adres: Blokhoeve 1, Nieuwegein. Klik hier voor routebeschrijving.

Te bereiken met trams 60 en 61 vanaf Utrecht Centraal.
Gratis parkeren.

Doelgroep
De beoogde deelnemers aan de bijeenkomst zijn burgemeesters en wethouders en ambtenaren met diversiteit en/of migratie in hun portefeuille.

Kosten
Deelname is gratis.

Inschrijven
Schrijf u nu in. 

Bevestiging
Na afronding van uw inschrijving ontvangt u per mail een bevestiging van uw inschrijving.
Een week voorafgaand aan het congres ontvangt u een definitieve bevestiging met praktische informatie.

Deelname annuleren of wijzigen
U kunt uw deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren of wijzigen. Wilt u uw aanmelding annuleren of wijzigen, dan kunt u dat doen door op de link in uw e-mailbevestiging te klikken en uw registratie aan te passen. Bij verhindering kan uw plaats worden ingenomen door een vervanger. U geeft de naam van de vervanger per mail door aan vngcongressen@vng.nl.

Privacy

  • De door u verstrekte persoonlijke gegevens worden door ons niet gedeeld met derden zonder uw toestemming, tenzij expliciet anders kenbaar wordt gemaakt of indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.
  • VNG Congressen is verwerker van uw gegevens in eigen beheer of in opdracht van een andere organisatie. We gaan verantwoordelijk om met de privacy van uw gegevens.
  • Voor elke bijeenkomst worden cookies bewaard via de website van de betreffende bijeenkomst en via het registratiesysteem dat wordt gebruikt. Cookies gebruiken wij voor functionele en analytische doeleinden.
  • Uw gegevens worden gebruikt om u te informeren voor de bijeenkomst(en) waarvoor u zich heeft aangemeld.
  • Indien u ons toestemming heeft gegeven ook over andere bijeenkomsten geïnformeerd te worden, dan gebruiken wij uw gegevens ook voor toekomstige mailingen.
  • U kunt zich te allen tijde afmelden onder elk bericht dat u van ons ontvangt.
  • Heeft u vragen over uw privacy, mail ons dan via privacycs@vng.nl. U ontvangt dan binnen vier weken een reactie van ons.
  • Voor onze boekingsvoorwaarden en de privacyverklaring verwijzen we u naar onze corporate website; www.vngcongressen.nl

Inlichtingen
VNG Congressen
Postbus 30435
2500 GK Den Haag
t. 070 - 373 80 63
e. vngcongressen@vng.nl