Data en locaties
Donderdag 7 februari - Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle
Maandag 11 februari - De Eenhoorn in Amersfoort
Dinsdag 12 februari - Philharmonie in Haarlem
Dinsdag 19 februari - Hotel Pullman Cocagne in Eindhoven (VOL, aanmelden is niet meer mogelijk)

Doelgroep
De bijeenkomsten zijn bedoeld voor beleidsmedewerkers bij gemeenten en provincies op het gebied van zwerfafval, openbare ruimte, beheer en inrichting. Ook bestuurders zijn meer dan van harte welkom.

Kosten
Deelname aan de bijeenkomsten is kosteloos.

Inschrijven
Je kan je via deze website direct inschrijven voor deelname aan één van de bijeenkomsten.

Bevestiging
Na afronding van de inschrijving ontvang je per mail een bevestiging van je inschrijving.
Een week voorafgaand aan de desbetreffende bijeenkomst ontvang je een definitieve bevestiging met praktische informatie.

Deelname annuleren of wijzigen
Wilt je je aanmelding annuleren of wijzigen, dan kun je dat doen door op de link in je e-mailbevestiging te klikken en je registratie aan te passen. Bij verhindering kan jou plaats worden ingenomen door een vervanger. Je geeft de naam van de vervanger per mail door aan vngcongressen@vng.nl.

Privacy

  • De door jou verstrekte persoonlijke gegevens worden door ons niet gedeeld met derden zonder jou toestemming, tenzij expliciet anders kenbaar wordt gemaakt of indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.
  • VNG Congressen is verwerker van jou gegevens in eigen beheer of in opdracht van een andere organisatie. We gaan verantwoordelijk om met de privacy van je gegevens.
  • Voor elke bijeenkomst worden cookies bewaard via de website van de betreffende bijeenkomst en via het registratiesysteem dat wordt gebruikt. Cookies gebruiken wij voor functionele en analytische doeleinden.
  • Je gegevens worden gebruikt om je te informeren voor de bijeenkomst(en) waarvoor je je hebt aangemeld.
  • Indien je ons toestemming heeft gegeven ook over andere bijeenkomsten geïnformeerd te worden, dan gebruiken wij jou gegevens ook voor toekomstige mailingen.
  • Je kunt je te allen tijde afmelden onder elk bericht dat je van ons ontvangt.
  • Heb je vragen over je privacy, mail ons dan via privacycs@vng.nl. Je ontvangt dan binnen vier weken een reactie van ons.
  • Voor onze boekingsvoorwaarden en de privacyverklaring verwijzen we je naar onze corporate website; www.vngcongressen.nl.

Inlichtingen
VNG Congressen
Postbus 30435
2500 GK Den Haag
t. 070 - 373 84 58
e. vngcongressen@vng.nl