Data en locaties
Donderdag 7 februari - Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle
Maandag 11 februari - De Eenhoorn in Amersfoort
Dinsdag 12 februari - Philharmonie in Haarlem
Dinsdag 19 februari - Hotel Pullman Cocagne in Eindhoven

Doelgroep
De bijeenkomsten zijn bedoeld voor beleidsmedewerkers bij gemeenten en provincies op het gebied van zwerfafval, openbare ruimte, beheer en inrichting. Ook bestuurders zijn meer dan van harte welkom.

Kosten
Deelname aan de bijeenkomsten is kosteloos.

Inschrijven
U kunt zich via deze website direct inschrijven voor deelname aan één van de bijeenkomsten.

Bevestiging
Na afronding van uw inschrijving ontvangt u per mail een bevestiging van uw inschrijving.
Een week voorafgaand aan de desbetreffende bijeenkomst ontvangt u een definitieve bevestiging met praktische informatie.

Deelname annuleren of wijzigen
Wilt u uw aanmelding annuleren of wijzigen, dan kunt u dat doen door op de link in uw e-mailbevestiging te klikken en uw registratie aan te passen. Bij verhindering kan uw plaats worden ingenomen door een vervanger. U geeft de naam van de vervanger per mail door aan vngcongressen@vng.nl.

Privacy

  • De door u verstrekte persoonlijke gegevens worden door ons niet gedeeld met derden zonder uw toestemming, tenzij expliciet anders kenbaar wordt gemaakt of indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.
  • VNG Congressen is verwerker van uw gegevens in eigen beheer of in opdracht van een andere organisatie. We gaan verantwoordelijk om met de privacy van uw gegevens.
  • Voor elke bijeenkomst worden cookies bewaard via de website van de betreffende bijeenkomst en via het registratiesysteem dat wordt gebruikt. Cookies gebruiken wij voor functionele en analytische doeleinden.
  • Uw gegevens worden gebruikt om u te informeren voor de bijeenkomst(en) waarvoor u zich heeft aangemeld.
  • Indien u ons toestemming heeft gegeven ook over andere bijeenkomsten geïnformeerd te worden, dan gebruiken wij uw gegevens ook voor toekomstige mailingen.
  • U kunt zich te allen tijde afmelden onder elk bericht dat u van ons ontvangt.
  • Heeft u vragen over uw privacy, mail ons dan via privacycs@vng.nl. U ontvangt dan binnen vier weken een reactie van ons.
  • Voor onze boekingsvoorwaarden en de privacyverklaring verwijzen we u naar onze corporate website; www.vngcongressen.nl.

Inlichtingen
VNG Congressen
Postbus 30435
2500 GK Den Haag
t. 070 - 373 84 58
e. vngcongressen@vng.nl