Datum
Vrijdag 27 maart 2020 van 09:00 tot 13:45 uur.

Locatie
MeetingDistrict
Blokhoeve 2a
3438 LC Nieuwegein

Vervoer
Vanaf Utrecht CS vertrekt er iedere 7 minuten een directe verbinding naar MeetingDistrict met de sneltram, halte Zuilenstein. U neemt de sneltram naar Nieuwegein-Zuid of IJsselstein

(beide lijnen stoppen bij Zuilenstein, let op! er is ook een spitstram maar die stopt niet bij Zuilenstein) en u stapt uit bij de eerste halte in Nieuwegein. Reistijd ongeveer 15 minuten.

Komt u met de auto? Dan kunt u gratis parkeren bij de locatie.   

Klik hier voor een routebeschrijving.

Doelgroep
Het congres is bedoeld voor gemeentebestuurders, gemeenteraadsleden, gemeentesecretarissen en raadsgriffiers. Dit wordt gecontroleerd aan de hand van het e-mailadres dat u invult. Heeft u geen gemeentelijk e-mailadres en behoort u wel tot de doelgroep, dan kunt u een mail sturen naar vngcongressen@vng.nl

Kosten
Deelname aan het congres is gratis.

Annulering
Indien u verhinderd bent kunt u uw inschrijving annuleren via de link die u ontvangt in de bevestigingsmail.

Meer informatie?
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van resilience kijk dan op www.vngrisicobeheer.nl of volg ons op LinkedIn!

Privacy

  • De door u verstrekte persoonlijke gegevens worden door ons niet gedeeld met derden zonder uw toestemming, tenzij expliciet anders kenbaar wordt gemaakt of indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.
  • VNG Congressen is verwerker van uw gegevens in eigen beheer of in opdracht van een andere organisatie. We gaan verantwoordelijk om met de privacy van uw gegevens.
  • Voor elke bijeenkomst worden cookies bewaard via de website van de betreffende bijeenkomst en via het registratiesysteem dat wordt gebruikt. Cookies gebruiken wij voor functionele en analytische doeleinden.
  • Uw gegevens worden gebruikt om u te informeren voor de bijeenkomst(en) waarvoor u zich heeft aangemeld.
  • Indien u ons toestemming heeft gegeven ook over andere bijeenkomsten geïnformeerd te worden, dan gebruiken wij uw gegevens ook voor toekomstige mailingen.
  • U kunt zich te allen tijde afmelden onder elk bericht dat u van ons ontvangt.
  • Heeft u vragen over uw privacy, mail ons dan via privacycs@vng.nl. U ontvangt dan binnen vier weken een reactie van ons.
  • Voor onze boekingsvoorwaarden en de privacyverklaring verwijzen we u naar onze corporate website; www.vngcongressen.nl.

VNG Congressen
Postbus 30435
2500 GK Den Haag
t. 070 - 373 84 58
e. vngcongressen@vng.nl