Locatie
Muntgebouw Utrecht
Leidseweg 90
3531 BG Utrecht

Vervoer
Voor de meest recente routebeschrijving naar het Muntgebouw klik hier.

Deelname
Deelname is gratis.

Aanmelden
Aanmelden voor de Inspiratiebijeenkomst Innovatieve Aanpakken is uitsluitend mogelijk via het aanmeldformulier.

Doelgroep
De doelgroep die wij bij het organiseren van de bijeenkomst voor ogen hebben zijn gemeentelijke programmamanagers en beleidsmedewerkers met duurzaamheid in de portefeuille die werken aan de energietransitie. De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor medewerkers van gemeenten. Dit wordt gecontroleerd aan de hand van het email-adres dat u invult. Heeft u geen gemeentelijk emailadres, dan kunt u contact opnemen met vngcongressen@vng.nl om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Annulering
Indien u verhinderd bent kunt u uw inschrijving annuleren via de link in de bevestigingsmail.

Privacy

  • De door u verstrekte persoonlijke gegevens worden door ons niet gedeeld met derden zonder uw toestemming, tenzij expliciet anders kenbaar wordt gemaakt of indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.
  • VNG Congressen is verwerker van uw gegevens in eigen beheer of in opdracht van een andere organisatie. We gaan verantwoordelijk om met de privacy van uw gegevens.
  • Voor elke bijeenkomst worden cookies bewaard via de website van de betreffende bijeenkomst en via het registratiesysteem dat wordt gebruikt. Cookies gebruiken wij voor functionele en analytische doeleinden.
  • Uw gegevens worden gebruikt om u te informeren voor de bijeenkomst(en) waarvoor u zich heeft aangemeld.
  • Indien u ons toestemming heeft gegeven ook over andere bijeenkomsten geïnformeerd te worden, dan gebruiken wij uw gegevens ook voor toekomstige mailingen.
  • U kunt zich te allen tijde afmelden onder elk bericht dat u van ons ontvangt.
  • Heeft u vragen over uw privacy, mail ons dan via privacycs@vng.nl. U ontvangt dan binnen vier weken een reactie van ons.
  • Voor onze boekingsvoorwaarden en de privacyverklaring verwijzen we u naar onze corporate website; www.vngcongressen.nl.