UITGESTELD

De Raad Op Zaterdag van 14 maart in Heereveen is tot nader order uitgesteld.
U hoort van ons wanneer wij een vervangende datum hebben.Locatie
Gemeentehuis Heerenveen
Crackstraat 2
8441 ES Heerenveen

Vervoer
Vanaf Station Heerenveen is het 5 minuten lopen naar het gemeentehuis.
Komt u met de auto? U kunt parkeren in de parkeergarage Geerts Willigen (Geerts Willigenplein 1). NB! Dit is betaald parkeren.

Deelname
Deelname aan Raad op Zaterdag is gratis.

Aanmelden
Aanmelden voor de Raad op Zaterdag is uitsluitend mogelijk via het aanmeldformulier.

Doelgroep
Het programma is bedoeld voor (deel/duo)raadsleden, commissieleden, steunfractieleden, fractiemedewerkers, griffiers en griffiemedewerkers.

Annulering
Indien u verhinderd bent kunt u uw inschrijving annuleren via de link in de bevestigingsmail.

Privacy

  • De door u verstrekte persoonlijke gegevens worden door ons niet gedeeld met derden zonder uw toestemming, tenzij expliciet anders kenbaar wordt gemaakt of indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.
  • VNG Congressen is verwerker van uw gegevens in eigen beheer of in opdracht van een andere organisatie. We gaan verantwoordelijk om met de privacy van uw gegevens.
  • Voor elke bijeenkomst worden cookies bewaard via de website van de betreffende bijeenkomst en via het registratiesysteem dat wordt gebruikt. Cookies gebruiken wij voor functionele en analytische doeleinden.
  • Uw gegevens worden gebruikt om u te informeren voor de bijeenkomst(en) waarvoor u zich heeft aangemeld.
  • Indien u ons toestemming heeft gegeven ook over andere bijeenkomsten geïnformeerd te worden, dan gebruiken wij uw gegevens ook voor toekomstige mailingen.
  • U kunt zich te allen tijde afmelden onder elk bericht dat u van ons ontvangt.
  • Heeft u vragen over uw privacy, mail ons dan via privacycs@vng.nl. U ontvangt dan binnen vier weken een reactie van ons.
  • Voor onze boekingsvoorwaarden en de privacyverklaring verwijzen we u naar onze corporate website; www.vngcongressen.nl.