VNG Belastingconferentie 2017
Transparantie, vertrouwelijkheid en meer

Het spanningsveld tussen transparantie en vertrouwelijkheid is altijd al voelbaar geweest op het vakgebied van lokale belastingheffing. Aan de ene kant is vertrouwelijkheid belangrijk, terwijl we aan de andere kant zoveel mogelijk transparant willen zijn. Zeker met de recente ontwikkelingen, zoals de openbaarheid van WOZ-gegevens, de kostentoerekeningsvoorschriften en de nadruk op informatieveiligheid, is dit spanningsveld alleen maar meer op de voorgrond getreden.

Lokale belastingen zijn voor de burger één van de meest zichtbare en voelbare heffingen.  Dit, en  de mogelijke uitbreiding,  maakt dat ons werk onder het vergrootglas van miljoenen Nederlanders ligt. Hoe gaan wij hier de komende jaren het beste mee om? Dat is de centrale vraag op de VNG Belastingconferentie op 21 en 22 maart 2017.

In het programma is er natuurlijk ook aandacht voor andere praktische en actuele onderwerpen. Op dit moment wordt het programma vormgegeven. Uw mening is hierbij van groot belang.

Denk mee!
Weet u een goede spreker voor op het plenaire podium óf heeft u suggesties voor een goede workshop? Uw tips ontvangen wij graag. Mail uw suggesties vóór maandag 5 december
 naar vngcongressen@vng.nl.

Op de hoogte blijven
U kunt zich al vrijblijvend aanmelden als belangstellende. Zodra het definitieve programma online staat, ontvangt u direct bericht en heeft u de eerste keus uit het volledige aanbod van workshops.

Graag tot ziens op 21 en 22 maart tijdens de VNG Belastingconferentie 2017!