De werkgevers bij overheid en onderwijs staan voor de taak 25.000 banen te realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking. De resultaten van de drie-meting hebben laten zien dat er een stijgende lijn zit in het aantal banen dat de overheidssector realiseert. Maar we zijn er nog niet; er is nog een flinke slag te maken. Dit is geen eenvoudige opgave, maar wel één die de moeite waard is.

Op vrijdag 2 november 2018 organiseert het Verbond Sectorwerkgevers Overheid (VSO) een congres over de banenafspraak: Hoe kunnen we beter invulling geven aan de werkgeversrol als het gaat om de banenafspraak? Wat zijn de nieuwste trends, tips en tools?

Wij bieden u op 2 november een inspirerend en interactief programma, zodat u in één dag volledig op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen rondom de Banenafspraak. Kortom, de moeite waard om aan dit congres deel te nemen. De bijeenkomst is gericht op bestuurders, HR-professionals en projectleiders bij de overheid, die een rol en verantwoordelijkheid hebben bij de banenafspraak.

Wij nodigen u van harte uit om op vrijdag 2 november deel te nemen aan het VSO Congres in Spaces in Den Haag. Deelname aan het congres is gratis. Schrijf snel in, want vol is vol! Tot 2 november!